English Svenska

Om oss

Tillsammans med vår personal vill vi ge Dig den trivsel och service som gör en vistelse på Hotell Danderyds Gästeri till något utöver det vanliga, även för den hotelltrötta gästen.

Här, i en av Stockholms populäraste förorter, finner du en oas att vila ut i efter en dag fylld av stadens stress och jäkt. Från centrala Stockholm till Danderyd är det bara 8 km längs E18 mot Norrtälje. Cirka fem minuters promenad från gästeriet ligger Mörby Centrum ett stort och välsorterat inomhuscentrum där T-bana (15 min från Stockholm C) och ett flertal bussar har ändhållplats. Inom gångavstånd från gästeriet finns också gym, simhall och golfbana liksom vackra grönområden.

Gästeriet byggdes 1985 i gammal herrgårdsstil, har 34 modernt utrustade rum, smakfullt inredda med Carl Malmsten-möbler. I vår vackra matsal blir Du väl omhändertagen. Njut av en variationsrik frukostbuffé. På kvällen kan Du inta en vällagad måltid i trivsam atmosfär.

Vår härliga uteterrass lockar Dig till en paus i arbetet när vår nordiska sol vill sprida sin värme. Lyser den med sin frånvaro hämtar Du värme och avkoppling i vår sköna bastu. Du kan även spela biljard eller titta på vår storbilds-tv i foajén/matsalen.

Vi erbjuder även våra gäster kostnadsfri parkering.

Varmt Välkommen till hotellet där Du är gäst i ditt eget hem!
Danderyds Gästeri • Svärdvägen 31 • Tel: 08-755 28 10 • Fax: 08-753 13 69 • E-post: info@danderydsgasteri.se
© Copyright 2018 | Alla rättigheter förbehålles.Producerad av